Marsvinen kåserar

7/3 Jai

Matte har fått för sig att hon ska göra en sida åt oss där vi marsvin får betsämma själva vad vi vill skriva. Matte är lite tråkig tycker jag för hon skriver bara om utställningsresultat och färger och annat ointressant så nu tänkte jag börja med att skriva en text för matte får aldrig ändan ur vagnen!

Jag har en väldigt god nyhet! Igår fick jag en flicka Ler stort. Visserligen är det min syster så något rajtantajtan blir det inte men det är så skönt att slippa bo ensam längre! Min förra kompis var så dum mot mig att matte fick flytta honom för han bara jagade mig hela tiden och det var inte alls roligt! Sedan fick jag sitta ensam till matte fick en tid hos marsvinsdoktorn. Jag kunde inte förstå vad en doktor kunde göra för att ge mig en kompis? När vi kom dit lämnade matte både mig och farsan och åkte utan oss. Sedan kom en människa och stacks med nålar och sedan kommer jag inte ihåg mer förrän jag vaknade utan kulor Chockad. Inte nog med det så hade matte skvallrat om att jag kan öppna transportburar så jag fick sitta i en utbrottsäker bur och ha tråkigt ända tills matte kom och hämtade oss igen. I början var jag sur på matte för att hon hade tagit mina kulor men man vänjer sig fort och nu fick jag då bo ihop med syrran. Och så får jag leka på golvet med de andra flickorna så idag satte matte ner Chache till mig Ler stort. Hon är väldigt tjock men det gör inget för hon har de vackraste ögonen jag har sett. Jag tror jag är kär Hjärta

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.04 | 09:17

Hej! Tyvärr har jag ingen hona till salu. Hoppas att du hittar en kompis till din tjej! Mvh Emmy

...
09.04 | 21:01

Hej! Jag söker en hona till min tjej som blivit ensam. Har du någon till salu? Ålder spelar ingen roll.
Mvh, Ulrika

...
31.10 | 13:51

Hej! Jag planerar en kull till våren med Elli som pappa och sheltiemamma som är multichampion. Där kan komma många olika pälskombinationer men ej korthår.

...
29.10 | 15:10

Hej! Undra om du har några ungar till salu nu eller om du har planer på någon kull framöver. Och i såfall vilka raser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS