Marsvinen kåserar

13/3 Jai

Hej igen! Jag tycker att det är så kul att skriva! Fast i och för sig så tycker jag att nästan allt är kul haha. Idag så var gammelmatte och matte småsyskon på besök och det är så roligt för då händer det massa kul Ler stort. Jag fick sitta i allas famn och gammelmatte hade så mumsiga fingrar så jag var bara tvungen att smaka lite. Matte sa att de hade ätit något som heter semla. Jag vet inte vad det är men jag undrar om marsvin får äta det där semla för det luktade riktigt gott. Jag måste komma ihåg att fråga matte om marsvin får äta semla!
Matte berättade också att hennes lillasyster ska få marsvin när hon fyller år och hon vill ha mig! De berättade att jag ska få en bebiskompis och så ska jag få bo i en stor bur i hennes rum och ha en lekplats i källaren. Det lät så roligt att jag ville flytta på en gång men det fick jag inte för lillasyster måste fylla år först. Fast det går ingen nöd på mig för jag har en ny flicka. Matte tyckte att syrran skulle flytta in till sin pojkvän igen och då fick jag bo med Sanna. Sanna är en riktig gnällfis faktiskt fast matte säger att hon är jätterolig egentligen men att hon har ont när hon kissar och äter medicin för det så jag är snäll mot henne och har låtit henne få det roliga nya huset och hon får låna min matskål och äta vilket hö hon vill så hon kan bli frisk snart. Sanna har bott med Yokan och de andra tanterna innan men hon behöver mer mat än dem och matte tycker att också jag kan få lite extra mat. Extra mat, söt flicka och hon verkar faktiskt vara väldigt rolig iallafall för ibland få hon sina ryck och busar med mig Ler stort. Jag hoppas att hon blir frisk snart så vi kan busa mer!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Yohnny | Svar 14.03.2014 08:58

Vad roligt att du ska flytta! Jag var lite nervös när jag flyttade men det visade sig bli jättebra och nu bor jag med två söta tjejer. Hälsningar Yohnny

Jai 15.03.2014 15:38

Hej Yohnny! Jag ska inte flytta förrän i december när min nya ägare fyller år men hon ska komma hit och hälsa på och lära sig massor om marsvin tills dess

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.04 | 09:17

Hej! Tyvärr har jag ingen hona till salu. Hoppas att du hittar en kompis till din tjej! Mvh Emmy

...
09.04 | 21:01

Hej! Jag söker en hona till min tjej som blivit ensam. Har du någon till salu? Ålder spelar ingen roll.
Mvh, Ulrika

...
31.10 | 13:51

Hej! Jag planerar en kull till våren med Elli som pappa och sheltiemamma som är multichampion. Där kan komma många olika pälskombinationer men ej korthår.

...
29.10 | 15:10

Hej! Undra om du har några ungar till salu nu eller om du har planer på någon kull framöver. Och i såfall vilka raser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS