Marsvinen kåserar

25/3 Chache

Hej, Chache här. Jag tänkte att detta kan vara ett bra sätt att lyckas nå fram till matte för jag tycker inte att mitt liv är som jag vill ha det. Först, matte har tagit bort min mat. Jag får bara tråkigt hö och lite grönsaker, varken mumsigt kraftfoder eller kligröt för hon säger att jag är tjock. Jag tjock?! Jag har faktiskt bara bred benstomme, och har ni inte hört om "Big is beautiful"? En annan sak som jag är sur för är att jag inte har vunnit någonting på två utställningar. Jag vinner ju alltid något! Det är dessutom mattes fel för förra gången slarvade hon med mina öron och denna gången sa hon att jag är tjock. Hon sa det inte till domaren så att jag kunde höra men vad kan det annars finnas för anledning till att jag inte vann? Och hemma så tvingar hon mig att motionera. Varför ska man göra det för? Det är ju jobbigt. Hon släpper också ut den där barnrumpan Jai till mig hela tiden för att hon tror att han ska få mig att röra på mig. Jag tror faktiskt att han är kär i mig för han ska alltid försöka fjäska men jag är inte intresserad av en liten tonåring. Jag är en mogen kvinna och jag vill ha en riktig karl. Just nu bor jag med Yokan och han är väl okej, men min granne Spike, han är verkligen het! Men matte vill inte att vi ska bo ihop för han har redan två tjejer.
Ser ni?! Matte förstör mitt liv! Tur att jag har en fin bur iallafall för annars hade jag hotat med att flytta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Yohnny | Svar 05.04.2014 11:33

Jag vet hur du känner det, matte har slutat ge mig kraftfoder med. Det är inte mitt fel att Kola inte åt upp sitt, jag hjälpte ju henne rensa tallriken! /Yohnny

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.04 | 09:17

Hej! Tyvärr har jag ingen hona till salu. Hoppas att du hittar en kompis till din tjej! Mvh Emmy

...
09.04 | 21:01

Hej! Jag söker en hona till min tjej som blivit ensam. Har du någon till salu? Ålder spelar ingen roll.
Mvh, Ulrika

...
31.10 | 13:51

Hej! Jag planerar en kull till våren med Elli som pappa och sheltiemamma som är multichampion. Där kan komma många olika pälskombinationer men ej korthår.

...
29.10 | 15:10

Hej! Undra om du har några ungar till salu nu eller om du har planer på någon kull framöver. Och i såfall vilka raser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS