Marsvinen kåserar

Oj, här har hänt så mycket att ni anar inte! Vi har varit ute och rest lååångt! Ända till mattes bror i Örebro! Whomp berättade innan att han redan hade varit där och hälsat på. Han fick till och med gå på mattes brors bröllop! COOLT Galen Det var en helt okej resa trots att det var så varmt för matte och Bubbles matte (Bubble var vårt resesällskap. Jag har träffat honom innan och han är en riktig snygging. Jag hade verkligen inte sagt nej till en dejt med honom! Tyvärr är Xíexie också lite tänd på honom men vill hon ha honom så får hon minsann slåss om honom! Jag kanske ska försöka övertala matte att ställa mig i klippt nästa utställning så jag får en chans att flörta lite med honom...) hade med sig massor av kyla till oss. Det var så skönt att ligga mot det samtidigt som man blev matad med allt möjligt gott och saftigt, bara att sticka upp nosen lite sött så rasade det ner godsaker och så höll det på heela helgen ^^ På lördagskvällen fick vi även vara ute på gräset och beta. Matte har ingen gräsmatta så det var roligt! På utställningarna så fick jag maaaassor av uppmärksamhet Ler stort. Alla ville titta på mig för de tyckte att jag hade så fin färg och det har jag ju. Matte brukar kalla mig sin vackra tjeckiska drottning Hjärta. Inte nog med all den uppmärksamheten så fick jag även jättemycket beröm av domarna och och blev inte bara Multi GuldPet utan jag blev även BIS 3 och BIS 1! DET NI Galen. Mozza var nog väldigt avundsjuk för hon hoppade in i min bur två gånger och började bråka med mig. Det tycker jag var taskigt av henne! Jag retade ju bara henne lite för att hon inte ens fick ett silverkort. bara för det så behöver hon ju inte försöka bita mig! Matte säger att om man retas så får man skylla sig själv men jag kan ju inte hjälpa att jag var finare än Mozza. Nu när vi är hemma så är alla jättetrötta men det var skönt att komma hem. Dock får vi inte vara i våra vanliga burar för dem har matte rivit för hon ska bygga nya. finare burar säger hon. Hon får skynda sig för det är lite tråkigt att bo i tillfälliga burar id det här laget.

Wiiiee! Idag fyller jag tre år! Matte säger att hon kan inte fatta att jag är tre år gammal, det var ju alldeles nyss jag var en liten plutt. Hon säger också att jag var lika jobbig som en böld i arslet men det tror jag inte på. I och för sig så gjorde jag och brorsan en hel del hyss men det var ju bara roliga saker som att rymma, tugga på saker, bajsa i köksskåpen och sådana roliga påhitt. Matte är tråkig och förstår sig inte på marsvinsskoj helt enkelt! Idag har jag fått massor av godis. Mattes bror och hans fru var här och då fick alla massa godis, jag tycker att jag borde ha fått mest eftersom det är jag som fyller år men matte har lovat mig tomat, jag ääääälskar tomat! Whomp var lite kaxig idag och skröt om att han hade varit på mattes brors bröllop. Jag sa att jag trodde minsann inte på honom men då fick jag lite bannor av matte som sa att Whomp hade visst det varit på deras bröllop och att det inte var snällt att retas. Men hur ofta får marsvin vara med på bröllop egentligen? Så det var faktiskt större chans att jag hade rätt än att han hade det. Fast jag bryr mig inte för jag ska få tooomateeer tjoohooo

Jag bor med min bror nu och han har berättat om denna sidan och jag tänkte att det kunde vara roligt att prova!

Jag hade ju en pojkvän här för ett tag sedan men bebisar är nog inte min grej så det fick vara. Nu pratar matte om att Mozza ska bli mamma ihop med brorsan Ai. Det är väl okej men Mozza håller på och tjatar om det hela tiden så jag blir så trött på henne ibland att jag bara måste nafsa ifrån så hon låter mig vara. Jag vill ju hitta på en massa bus med min andra brorsa! Jag vill hellre ha kul än att hålla på och tjöta om bebisar hit och bebisar dit. Vad ska man med dem till? De låter och luktar och man får inte sova och magen blir alldeles pösig. Jag och Jai, och Mozza också ibland faktiskt, har jättekul och jagar varandra och hoppar på husen. Det kan man ju inte göra med bebisar, då ramlar de ner och slår sig. Jag har aldrig hoppat på hus innan men brorsan har visat hur man gör och det är ju skitkul! Han hittar verkligen på en massa konstigt, hoppa på husen, klättra på gallret och han låter matte KLAPPA! Han säger att det är jättemysigt men nej jag provade och det är så räligt! Fast... klia i pannvirveln var nog kanske faktiskt lite mysigt trots allt. Får nog ta och prova igen nästa gång matte kommer med godis. Hon har verkligen blivit väluppfostrad min matte. Innan fick jag bara en eller två godisar om dagen men sedan Jai lärde mig att klättra på gallret så kan inte matte låta bli att ge mig godis hela tiden för att hon tycker att jag är så söt. Och det måste jag faktiskt hålla med om, jag är söt! Jag kanske borde bli fotomodell?

Hej, Chache här. Jag tänkte att detta kan vara ett bra sätt att lyckas nå fram till matte för jag tycker inte att mitt liv är som jag vill ha det. Först, matte har tagit bort min mat. Jag får bara tråkigt hö och lite grönsaker, varken mumsigt kraftfoder eller kligröt för hon säger att jag är tjock. Jag tjock?! Jag har faktiskt bara bred benstomme, och har ni inte hört om "Big is beautiful"? En annan sak som jag är sur för är att jag inte har vunnit någonting på två utställningar. Jag vinner ju alltid något! Det är dessutom mattes fel för förra gången slarvade hon med mina öron och denna gången sa hon att jag är tjock. Hon sa det inte till domaren så att jag kunde höra men vad kan det annars finnas för anledning till att jag inte vann? Och hemma så tvingar hon mig att motionera. Varför ska man göra det för? Det är ju jobbigt. Hon släpper också ut den där barnrumpan Jai till mig hela tiden för att hon tror att han ska få mig att röra på mig. Jag tror faktiskt att han är kär i mig för han ska alltid försöka fjäska men jag är inte intresserad av en liten tonåring. Jag är en mogen kvinna och jag vill ha en riktig karl. Just nu bor jag med Yokan och han är väl okej, men min granne Spike, han är verkligen het! Men matte vill inte att vi ska bo ihop för han har redan två tjejer.
Ser ni?! Matte förstör mitt liv! Tur att jag har en fin bur iallafall för annars hade jag hotat med att flytta.

Hej igen! Jag tycker att det är så kul att skriva! Fast i och för sig så tycker jag att nästan allt är kul haha. Idag så var gammelmatte och matte småsyskon på besök och det är så roligt för då händer det massa kul Ler stort. Jag fick sitta i allas famn och gammelmatte hade så mumsiga fingrar så jag var bara tvungen att smaka lite. Matte sa att de hade ätit något som heter semla. Jag vet inte vad det är men jag undrar om marsvin får äta det där semla för det luktade riktigt gott. Jag måste komma ihåg att fråga matte om marsvin får äta semla!
Matte berättade också att hennes lillasyster ska få marsvin när hon fyller år och hon vill ha mig! De berättade att jag ska få en bebiskompis och så ska jag få bo i en stor bur i hennes rum och ha en lekplats i källaren. Det lät så roligt att jag ville flytta på en gång men det fick jag inte för lillasyster måste fylla år först. Fast det går ingen nöd på mig för jag har en ny flicka. Matte tyckte att syrran skulle flytta in till sin pojkvän igen och då fick jag bo med Sanna. Sanna är en riktig gnällfis faktiskt fast matte säger att hon är jätterolig egentligen men att hon har ont när hon kissar och äter medicin för det så jag är snäll mot henne och har låtit henne få det roliga nya huset och hon får låna min matskål och äta vilket hö hon vill så hon kan bli frisk snart. Sanna har bott med Yokan och de andra tanterna innan men hon behöver mer mat än dem och matte tycker att också jag kan få lite extra mat. Extra mat, söt flicka och hon verkar faktiskt vara väldigt rolig iallafall för ibland få hon sina ryck och busar med mig Ler stort. Jag hoppas att hon blir frisk snart så vi kan busa mer!

Senaste kommentarer

17.04 | 09:17

Hej! Tyvärr har jag ingen hona till salu. Hoppas att du hittar en kompis till din tjej! Mvh Emmy

...
09.04 | 21:01

Hej! Jag söker en hona till min tjej som blivit ensam. Har du någon till salu? Ålder spelar ingen roll.
Mvh, Ulrika

...
31.10 | 13:51

Hej! Jag planerar en kull till våren med Elli som pappa och sheltiemamma som är multichampion. Där kan komma många olika pälskombinationer men ej korthår.

...
29.10 | 15:10

Hej! Undra om du har några ungar till salu nu eller om du har planer på någon kull framöver. Och i såfall vilka raser.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS