Nyheter

17/4 

Yokan har fått somna in :'''( 


 

5/4 

Sassy, Heffe och Tova har flyttat. De andra stannar <3 


 

31/3

Tova har fått sina ungar :-D De heter Eluveitie *Elli* och Epica och är döpta efter metalband. De har fått varsin presentationssida. 

Pioneer har bytt namn till LS. Detta för att vi började kalla henne för lilla stereon pga hennes namn och för hennes röstresurser och sedan blev det förkortat till LS. Även LS har fått en presentationssida.

Flera av marsvinen måste tyvärr flytta :'( De som garanterat stannar är Yokan, Bubble, Mira, Dominik, Trubbel, Trassel, LS, Elli och Epica. Sassy är såld. Jag har inte riktigt beslutat vilka av de andra som stannar eller flyttar men är du intresserad av någon av dem så hör gärna av dig.


 

28/1 Dominik blev 3:e Bästa pet i Sverige 2017 och kan nu titulera sig 3PoY-17 4PoY-16 MGP Abbylines Dominik. Han blev också 2:a Bästa pet i Sydväst. Sassy kom på en delad 10:e plats i Sverige och Ballerina blev 3:e Bästa klippta långhår.

Här har flyttat in en ny liten gris. Nightmares Pioneer *Peony* är en beige eller carob tan merino som har kommit ändå från England. Presentation på henne kommer senare.

Det verkar som att Tova är dräktig. Pappa är Bubble

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 22:17

Hej! Tack för ditt meddelande!

...
07.06 | 11:07

Hej! Yohnny mår inte så bra. Har förstått att du ville veta om hans hälsa. Är inte så glad för att skriva här inför alla. Kan du maila mig?

...
21.02 | 23:08

Hej! Du kan se vilka hus som finns just nu genom att gå in på Lyans marsvinssaker på facebook

...
21.02 | 17:51

Alla som bryr sig om sina djur ser till att de slipper att lida. En satin kan leva ett fullvärdigt liv till sjukdomen bryter ut

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS