Nyheter

4/2 Utställningen gick bra och vi hade roligt! Dominik, Trubbel, Trassel och Elli fock silverkort och Trassel blev BIS pet 3 :-D 

Epica fick tyvärr stanna hemma då hon blev förkyld men hon är på bättringsvägen. Hon kommer därför inte att följa med till Vretstorp utan det får bli Trubbel istället.

Igår kände jag första sparken i Azizas mage :-D Det är drygt två veckor kvar tills ungarna kommer! Jag hoppas verkligen på två rastypiska ungar av samma ras och i roliga färger så jag kan ställa i grupp för att försöka få mitt uppfödarnamn, men jag hoppas också på riktigt roliga pettar och jag vet inte vad jag vill ha helst XD 

30/1 Nu har jag anmält till utställningen i Vretstorp 16/2. Det blev Dominik, Trassel, Tangle och Epica.

Aziza verkar vara dräktig :-D Jag har ännu inte känt några sparkar eller huvuden men hon är märkbart rund om magen och är på ett jäkla humör XD 

Jag har sorterat könen på vaktlarna och ringmärkt dem. De går i en jättestor bur men de vePå lördag är det utställning och förberedelserna är i full gång!

20/1 Då var det ett nytt år! Än så länge har det varit rätt jobbigt då jag inte har mått bra men nu börjar jag se fram emot saker igen.

Aziza har flyttat hit, fått en egen prestentation (men där saknas fortfarande massor av bilder) och blivit parad av Elli. Jag vet inte om hon är dräktig ännu, men om hon är det så kommer bebisarna i månadsskiftet februari/mars.

Vaktlarna har förökat sig. Det var inte direkt planerat utan de hade gömt undan en hel hög ägg som jag missat så de är nu lite väl många. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med dem ännu.

Just nu ser vi fram emot utställningen i Landskrona 2/2. Anmälda är Dominik, Trubbel, Trassel, Tangle, Elli och Epica.

2018

24/10

Utställningen gick bra men det var en lång och krävande dag. Det var roligt att döma pet! Jag får se om jag gör om det någon gång. För mina djur gick det okej. Trassel och Tangle fick varsitt silverkort och vann sina klasser men de fick ingen placering i finalen. Tangle blev GuldPet! Elli och Epica behöver fortfarande växa på sig lite för att ha en chans att hävda sig.

Dot har flyttat till en kompis vars ena marsvin tyvärr gått bort. 

LS har haft problem med övervuxna slemhinnor i ögonen och är nu opererad. Operationen gick bra och ögonen ser fina ut så nu är det bara att hoppas att det inte kommer tillbaka! Tyvärr betyder det att hon inte kommer att kunna användas i avel.

Jag har tingat en ny avelshona. Vibys Aziza är en tvåårig sheltie som är dotterdotter till Ballerina ❤ Hon kommer i början av november.

Jai har fått en egen presentationssida.

14/10

Ballerina har somnat in  Jag bara hittade henne död i buren 

Två små grisar har flyttat hit. Jai är en kastrerad hane på sex år så är född här. Dot är en rex på snart fyra år.

På lördag är det utställning i Landskrona. Det blir första gången jag dömer pet!

11/9 Nu har jag äntligen lagt in alla utställningsresultat, både på utställningssidan och på marsvinens sidor. Ballerina blev BIS pet 4 på SM och Tangle blev BIS pet 2 i Linköping! Förutom det så har resultaten varit mycket sparsamma.

Mira har tyvärr somnat in :'(

Vaktlarna har fått ett helt gäng kycklingar så nu har jag 12 vaktlar. De har fått en egen sida längst ned.

Jag har lagt in nya bilder på Trassel, Tangle, LS, Elli och Epica.

Den extremt varma sommaren har gjort att vi knappt har orkat göra någonting så här har inte hänt så mycket annat. 


 

 

17/4 

Yokan har fått somna in :'''( 


 

5/4 

Sassy, Heffe och Tova har flyttat. De andra stannar <3 


 

31/3

Tova har fått sina ungar :-D De heter Eluveitie *Elli* och Epica och är döpta efter metalband. De har fått varsin presentationssida. 

Pioneer har bytt namn till LS. Detta för att vi började kalla henne för lilla stereon pga hennes namn och för hennes röstresurser och sedan blev det förkortat till LS. Även LS har fått en presentationssida.

Flera av marsvinen måste tyvärr flytta :'( De som garanterat stannar är Yokan, Bubble, Mira, Dominik, Trubbel, Trassel, LS, Elli och Epica. Sassy är såld. Jag har inte riktigt beslutat vilka av de andra som stannar eller flyttar men är du intresserad av någon av dem så hör gärna av dig.


 

28/1 Dominik blev 3:e Bästa pet i Sverige 2017 och kan nu titulera sig 3PoY-17 4PoY-16 MGP Abbylines Dominik. Han blev också 2:a Bästa pet i Sydväst. Sassy kom på en delad 10:e plats i Sverige och Ballerina blev 3:e Bästa klippta långhår.

Här har flyttat in en ny liten gris. Nightmares Pioneer *Peony* är en beige eller carob tan merino som har kommit ändå från England. Presentation på henne kommer senare.

Det verkar som att Tova är dräktig. Pappa är Bubble

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.04 | 09:17

Hej! Tyvärr har jag ingen hona till salu. Hoppas att du hittar en kompis till din tjej! Mvh Emmy

...
09.04 | 21:01

Hej! Jag söker en hona till min tjej som blivit ensam. Har du någon till salu? Ålder spelar ingen roll.
Mvh, Ulrika

...
31.10 | 13:51

Hej! Jag planerar en kull till våren med Elli som pappa och sheltiemamma som är multichampion. Där kan komma många olika pälskombinationer men ej korthår.

...
29.10 | 15:10

Hej! Undra om du har några ungar till salu nu eller om du har planer på någon kull framöver. Och i såfall vilka raser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS